Slank door de Overgang Partnerprogramma

Welkom

Welkom bij het Partnerprogramma van Slank door de Overgang!

Schrijf je in voor ons partnerprogramma en blijf op de hoogte van updates, promoties en tips.

Zo als je zult weten verdien je met het promoten van Slank door de Overgang €15,00 per sale!

Op deze pagina vindt je promotiematerialen, die je kunt gebruiken om Slank door de Overgang te promoten.

Via het menu hier links kun je navigeren naar de verschillende materialen.

Hulp nodig of zoek je promotiemateriaal dat je hier niet kunt vinden ? (ander banner formaat e.d.) neem dan gerust even contact op!

Wij helpen je uiteraard graag met het promoten van Slank door de Overgang!


Banners

468 x 60

300 x 250

320 x 480

480 x 320

1024 x 768

320 x 48

320 x 50

728 x 90

120 x 600

Artikelen

Alleen bedoeld om Slank door de Overgang te promoten.

Buikvet verbranden 

Wanneer je last hebt van buikvet, dan wil je daar graag zo snel mogelijk vanaf. Maar hoe kom je hier vanaf? Soms heb je er zelf wel wat invloed op, maar soms kan het ook vanzelf komen, zoals door de overgang. Gelukkig zijn er wel manier om zelf van het buikvet af te komen. Het belangrijkste is dat je goed op je voeding blijft letten en gezond blijft eten. Bewegen speelt hierin ook een rol. Het gaat er niet om dat je ineens iedere dag uren gaat sporten, maar voldoende bewegen is gewoon voor lichaam en geest belangrijk en zeker in de overgang. Sommige vrouwen hebben de gewoonte om in de overgang zichzelf terug te trekken. Ze krijgen last van stemmingswisselingen, blijven op de bank hangen en dan ga je misschien wel lekkere dingen eten. Daardoor zal je buikvet niet verbranden, maar eerder toenemen! Let daarom goed op wat je eet en voorkom dat je lekkere dingen gaat eten. Gezond eten is belangrijk, je kunt hierbij denken aan voldoende groente en fruit, maar vooral aan gevarieerd eten. Gebruik lekkere dieetrecepten die je zelf klaar gaat maken. Je wordt je hierdoor ook bewust van wat je eet en je bent er zelf enige tijd mee bezig. Het geeft ook afleiding en je gaat het vanzelf leuk vinden om nieuwe recepten te proberen.

Buikvet verbranden kun je zelf

Er zijn zoals net uitgelegd een aantal manieren om zelf alvast te beginnen met buikvet verbranden. Het is dan ook van belang dat je vol gaat houden en niet na een paar dagen gaat stoppen. Maak er een leefgewoonte van en dan kun je het ook makkelijker volhouden. Meer bewegen, een vaste routine, iedere dag na het eten bijvoorbeeld een wandeling of voor je naar bed gaat. Zorg dat je gezonde maaltijden eet en laat de tussendoortjes staan. Pak een stuk fruit tussendoor en durf ook nee te zeggen wanneer mensen je wat ongezonds aanbieden. Leg uit dat je je buikvet wil verbranden en misschien willen zij wel meedoen en ook wat vet kwijt. Hierdoor kun je het zelf ook beter volhouden, je kunt elkaar hierin helpen.

Praten over de overgang en buikvet verbranden

Wanneer je met elkaar in gesprek gaat over de overgang, kom je ook een onderwerp tegen zoals buikvet of buikvet verbranden. Wissel ervaringen met elkaar uit en zo kom je samen tot oplossingen die je zelf ook kunt proberen. Tijdens de overgang komen de meeste vrouwen een paar kilo’s aan. Dit hoort er nou eenmaal bij omdat je hormonen volop aan het veranderen zijn. Maar gelukkig kun jij er nu ook wat aan doen, door gezond te eten en te bewegen. Maar ga er eens over door. Er is namelijk nog zoveel meer wat je kunt doen! Ontdek hier een methode om Slank door de Overgang te gaan. Een goede methode waar je meteen mee aan de slag kunt, begin er vandaag nog mee en je gaat je buikvet verbranden!

 

Ontdek hier mijn methode Slank door de Overgang.

[vul hier je unieke paypro affiliate link in]

Waarbij “18143” vervangen moet worden door je eigen Paypro ID

http://www.paypro.nl/producten/Slank_door_de_Overgang/33202/18143

Overgang en afvallen

Tijdens de overgang krijgen veel vrouwen er mee te maken, ze komen een paar kilo aan. Het liefst wil je deze kilo’s zo snel mogelijk weer kwijt. Maar hoe pak je dat aan? De overgang en afvallen, een lastige combinatie zou je denken. Maar het kan echt. Er zijn een aantal dingen waar je dan aan kunt denken. Om te beginnen zou je kunnen denken aan minder eten, maar als je minder gaat eten, dan is de kans groot dat je toch honger krijgt. Sommige mensen denken bij afvallen meteen aan maaltijden overslaan, maar dat moet je sowieso niet doen. Je lichaam heeft voedingsstoffen nodig om de dag door te komen en om energie op te bouwen. Daarom is het beter om te kijken wat je eet en gezond te eten. Laat ongezonde producten en tussendoortjes staan en zorg dat je gezond blijft eten. Groenten en fruit heb je nodig en neem dan een stuk fruit als tussendoortje in plaats van chocolade of chips. Daar kun je mee beginnen en dat zal ook de eerste stap zijn. Maar als je naar de rest van de dag kijkt, zit je dan veel stil of beweeg je veel? Als je namelijk veel stilzit, is het een idee om mee te bewegen. Je zou kunnen denken aan een dagelijkse wandeling, bijvoorbeeld tussen de middag of in de avond. Wanneer je iemand hebt om samen te wandelen, is het nog leuker, kun je samen praten en het is een stok achter de deur. Je gaat dan namelijk voor jezelf, maar ook voor de ander.

Afvallen tijdens de overgang, je kan het

Sommige vrouwen zijn bang dat ze in de overgang kilo’s aan gaan komen. Bij sommige vrouwen komen er al snel kilo’s aan, maar het hoort er bij. Je lichaam gaat veranderen en door alle hormonen zal er het een en ander veranderen in je lichaam. Gelukkig kun je daar nu ook wat aan doen, zelf. Gezond eten, meer bewegen, en let eens goed op je leefstijl. Er zijn daarin al zoveel dingen die anders kunnen. Sommige vrouwen krijgen door de overgang een wisselende humeur. Als je nergens zin in hebt, dan is de kans groot dat je binnen op de bank blijft zitten en lekkere dingen gaat eten. Zorg dat je deze niet in huis hebt en zorg dat je afleiding hebt. Hierdoor kun je niet blijven hangen en zal je ook niet aankomen van het eten van ongezonde producten. Dit patroon moet je even doorbreken en als je er doorheen bent, dan kun je het ook beter volhouden.

Overgang, ook afvallen kan gewoon!

Je kunt tijdens de overgang afvallen. Je komt aan, maar het kan er ook af. Misschien gaat het bij de een niet zo snel als bij de ander, maar de aanhouder wint. Ontdek hier een methode om Slank door de Overgang te gaan. Je kunt er nu snel mee beginnen en dan ga je inzien dat je slank de overgang door kunt komen. Begin er vandaag nog mee!

 

Ontdek hier mijn methode Slank door de Overgang.

[vul hier je unieke paypro affiliate link in]

Waarbij “18143” vervangen moet worden door je eigen Paypro ID

http://www.paypro.nl/producten/Slank_door_de_Overgang/33202/18143

Dieetrecepten

Ben je op zoek naar goede dieetrecepten voor tijdens de overgang? Veel vrouwen zijn hier al ruime tijd van tevoren naar op zoek, ze horen namelijk dat je door de veranderende hormonen aan kunt komen tijdens de overgang. Dat is iets waar veel vrouwen dan ook tegenop kijken. Maar het hoort er echt bij. Bij de een zal het een paar kilo meer of minder zijn dan bij de ander. Het ligt ook een beetje aan je lichaamsbouw. Maar je kunt de kilo’s ook weer kwijtraken, de een makkelijker dan de ander. Zorg er in ieder geval voor dat je gezond blijft eten en voldoende blijft bewegen. Gelukkig zijn er nu ook dieetrecepten die gezond eten makkelijker maken en je kunt het hierdoor ook gevarieerd houden. Door iedere dag een nieuw recept uit te proberen, blijft eten koken een leuke bezigheid. Je gaat het niet meer zien als iets wat moet en saai is, maar iets wat leuk is. Je leert er iedere keer wat van bij, je leert namelijk nieuwe producten met elkaar te combineren en het is goed voor je lichaam. Je zal merken dat je je energieker gaat voelen en je gaat ook afvallen. Je kunt slank door de overgang gaan, al denken veel vrouwen dat dit niet kan. Maar het kan echt, als je er maar aan werkt en het ook echt wil.

Dieetrecepten proberen

Alles wat je er in stopt, moet er ook weer uit. Maar als je ongezond eet, dan blijven vetten zitten en krijg er deze maar eens af. Ongezond eten vinden veel mensen lekker, en dan denken ze een keer een maaltijd over te slaan en het zo te compenseren maar zo werkt het niet. Je lichaam heeft iedere dag eten nodig om goed te kunnen functioneren. Een keer een maaltijd overslaan en jezelf uithongeren heeft dus geen nut. Het gaat er om dat wat je eet gezond is en dat verspreid over de dag gaat eten. Er zijn dan ook dieetrecepten die je klaar kunt maken en waar je verspreid over de dag iets van kunt nemen. Maar een keer een smoothie klaar of zorg dat je tussendoor wat fruit neemt. Hierdoor laat je de andere tussendoortje staan en dan kun je al veel gewicht besparen.

Dieetrecepten helpen echt

Dankzij de dieetrecepten vallen veel vrouwen tijdens de overgang af. Je zou het zelf ook eens kunnen proberen. Gezond en afwisselend eten, dat is wat je nodig hebt. Combineer het met meer bewegen en zorg dat je afleiding hebt om er niet continu aan te denken. De overgang is een fase waar je doorheen moet en bij de een duurt het wat langer dan bij de ander. Maak het jezelf wat makkelijker en accepteer het. Je kunt met de dieetrecepten een heel eind komen. Ontdek hier een methode om Slank door de Overgang te gaan. Je kunt er vandaag nog mee beginnen en zo ga jij ontdekken dat de overgang best wel meevalt!

 

Ontdek hier mijn methode Slank door de Overgang.

[vul hier je unieke paypro affiliate link in]

Waarbij “18143” vervangen moet worden door je eigen Paypro ID

http://www.paypro.nl/producten/Slank_door_de_Overgang/33202/18143

Stofwisseling

Tijdens de overgang veranderd ook je stofwisseling. Dit heeft er ook mee te maken dat je hormonen hierin een grote rol spelen. Doordat je stofwisseling veranderd, komen veel vrouwen tijdens de overgang ook meerdere kilo’s aan. Omdat vrouwen tijdens de overgang sneller aankomen, wil dat zeggen dat de hormonen hierin een rol spelen. Je maakt namelijk minder oestrogeen aan en dat speelt een belangrijke rol bij de stofwisseling. Oestrogeen zorgt voor een snellere stofwisseling, vet wordt oppervlakkig opgeslagen. Maar afvallen zal dus lastiger worden wanneer je in de overgang komt. Als je namelijk minder oestrogeen hebt dan wil dat dus zeggen een tragere stofwisseling voor de vrouwen in de overgang. Je kunt daardoor meer vet krijgen rondom je buik en het kan ook tussen de organen worden opgeslagen. Als je aan het idee denkt, dat worden veel vrouwen al niet blij. Daarom is het van belang om tijdens de overgang goed op te letten wat je eet om te zorgen dat je niet zoveel kilo’s aan gaat komen. Toch is dat niet voor iedereen altijd even makkelijk. Sommige vrouwen komen nauwelijks wat aan en anderen komen juist erg veel kilo’s aan tijdens de overgang. Het belangrijkste is dat je er goed op gaat letten wat je eet, hoeveel je eet en of hetgeen wat je eet gezond is. Gezond eten speelt hierin namelijk een grote rol. Het is dan ook aan te raden om liever vaker kleine beetjes te eten dan drie keer per dag heel veel. Je zit dan even vol en hebt tussendoor meer zin in lekkere dingen. Als je verspreid over de dag kleine beetjes eet, dan zit je de hele dag vol en is de kans groter dat je de tussendoortjes laat staan en nee kunt zeggen als anderen je wat lekkers / ongezonds aanbieden.

Blijf je stofwisseling de baas

Tijdens de overgang zal de stofwisseling veranderen en je zou het zo kunnen zeggen dat de stofwisseling veel gaat bepalen. Eigenlijk is dat ook zo, want doordat deze gaat veranderen kun je aankomen en meer kilo’s aankomen dan je gewend was. Let daarom erg goed op je eten en zorg ervoor dat jij de baas blijft over je stofwisseling. Weet wat je eet, eet gezond, haal niet zoveel ongezonds in huis, maar zorg dat je alleen gezonde snacks hebt die je kunt pakken. Als je in de avonduren dan toch wil snacken, pak dan wat gezonds. Hierdoor voorkom je dat je aan gaat komen. Meer bewegen kan overigens ook goed helpen om te zorgen dat je stofwisseling op een andere manier gaat reageren. Maar dan moet je wel de motivatie hebben om meer te bewegen. Dit wil overigens niet zeggen dat je dagelijks moet sporten, maar gewoon een extra wandeling per dag kan er al aan bijdragen dat je je beter gaat voelen en je stofwisseling aan de gang zet. Ontdek hier een methode om Slank door de Overgang te gaan. Je kunt er vandaag al mee beginnen dus grijp die kans en ga er nu mee aan de slag!

 

Ontdek hier mijn methode Slank door de Overgang.

[vul hier je unieke paypro affiliate link in]

Waarbij “18143” vervangen moet worden door je eigen Paypro ID

http://www.paypro.nl/producten/Slank_door_de_Overgang/33202/18143

Overgewicht

Wanneer je last hebt van overgewicht, is het belangrijk dat je gaat bekijken hoe je hier vanaf kunt komen. Tijdens de overgang komen veel vrouwen een paar kilo aan. Hoeveel kilo je aan gaat komen, hangt af van je bouw. De ene vrouw komt misschien twee kilo aan en de andere vijf kilo. Je kunt er van tevoren niets van zeggen hoeveel je aan gaat komen, maar wat je wel kunt doen is zorgen dat je goed in je vel zit en gezond blijft eten. Gezond eten en bewegen, dat is voor je lichaam belangrijk en zeker tijdens de overgang. Gedurende deze fase in je leven is je lichaam echt aan het veranderen en daar spelen je hormonen een grote rol in. Doordat je minder oestrogeen aanmaakt wordt de stofwisseling ook trager en dat zorgt ervoor dat je sneller dikker kunt worden. Als je dan alleen maar ongezond blijft eten en op de bank blijft zitten, omdat je het even niet meer ziet zitten, is de kans groot dat je nog meer kilo’s aan gaat komen en dat kan zelfs zover gaan dat het overgewicht wordt. Daar wil je vast en zeker niet aan denken. Daarom is het belangrijk dat je dat gaat voorkomen. Blijf daarom gezond eten, genoeg bewegen en kom van de bank af! Zorg dat je afleiding hebt en wat leuks om handen hebt wat je graag doet. Het kan best wel eens zijn dat je een dagje hebt waarbij het even niet zo lekker gaat, maar zorg dan voor afleiding. Zorg dat je het weer ziet zitten en er tegenaan gaat. Je zal toch door deze periode heen moeten en daarom kun je er maar het beste van maken.

Overgewicht de baas zijn

In de overgang is het belangrijk dat je eens stil gaat staan bij jezelf. Hoe voel je je? Wat eet je op een dag? Beweeg je genoeg? Voel je je energiek? Wat doe je allemaal op een dag? Wat zou je willen veranderen? Wanneer voel je je beter? Als je een goed hebt van hoe je je voelt, wat je wil en hoe je dat kunt veranderen, is het ook makkelijker om jezelf te motiveren om in actie te komen. Zorg er daarom voor dat je de tijd neemt om hier achter te komen. Het hoeft namelijk niet zover te komen dat je last krijgt van overgewicht, als je er maar bij stilstaat en weet wat je er aan kunt doen. Helaas kun je er niet altijd wat aan doen, maar daarom is het ook goed om te weten wat je er aan kunt doen: dieetrecepten, gezond eten, afwisselen met eten, geen tussendoortjes, genoeg bewegen en jezelf kennen. Blijf jezelf en zorg dat je afleiding hebt om deze fase door te komen. Het gaat je lukken en je kunt ook op een fijne manier de overgang ingaan en doorkomen! Je zal er hierdoor met een andere blik naar kijken. Ontdek hier een methode om Slank door de Overgang te gaan. Er kan vandaag nog mee gestart worden en dan zie je snel in wat jouw voordelen zijn als je deze manier gaat hanteren!

 

Ontdek hier een method om gewicht te verliezen.

[vul hier je unieke paypro affiliate link in]

Waarbij “18143” vervangen moet worden door je eigen Paypro ID

http://www.paypro.nl/producten/Slank_door_de_Overgang/33202/18143

Advertentie teksten

Buikvet verliezen?

Slank door de Overgang

Praktische tips, Direct toegang

#AFFILIATELINKHIER#

Nooit meer op dieet?

Slank door de Overgang

Zak één kledingmaat in 7 weken

#AFFILIATELINKHIER#

Afvallen tijdens de overgang?

Nooit meer op dieet

Bespaar 50% op de prijs

#AFFILIATELINKHIER#

Ben je een 40+ vrouw?

Direct gewicht verliezen

Zak één kledingmaat in 7 weken

#AFFILIATELINKHIER#

Wil jij één kledingmaat zakken?

3 Buikvet Geheimen

Direct toegang

#AFFILIATELINKHIER#

E-mail templates

Vergeet niet [plaats hier je affiliate link] te veranderen in jouw affiliate link

Mail # 1: Onderwerp: #1 Reden Buikvet Voor 40+ Vrouwen

Beste {voornaam},

Wist je dat ELKE vrouw het "overgangsgen" in haar DNA heeft?

Als je 35 jaar of ouder wordt,

dan zal je lichaam dit gen

automatisch activeren.

Hierdoor houdt je lichaam haar vet vast.

Vooral rondom je buik stapelt het zich op.

Je hebt dan een "overgangsbuikje" gekregen…

Vet rondom je lichaam zal zich opstapelen.

Daarnaast is dit buikvet hardnekkig,

je krijgt het maar moeilijk weg...

…maar wist je dat vrouwen van 40+ één voordeel hebben?

De meeste vrouwen negeren dit echter...

==> Ontdek hier hoe zelfs de meest gefrustreerde vrouw,

een plattere en strakkere buik kan krijgen in 7 weken.

[plaats hier je affiliate link]

Met hartelijke groet,

Ria Kamelle

Mail # 2: Onderwerp: {voornaam}, Dit Hormoon Maakt Je Dik

Beste {voornaam},

Overgewicht tijdens de overgang…

… veel vrouwen hebben er last van.

Je kleding zit niet meer zo lekker...

… het lijkt of niets meer je past.

En je hebt opeens een buikje gekregen.

Wat is de oorzaak van dit "overgangsbuikje"?

Het heeft allemaal te maken met je: hormoonhuishouding.

Er is 1 hormoon dat zoveel invloed heeft op je overgewicht…

… dat het ook wel het "vet hormoon" wordt genoemd.

Klik hier als je meer wilt weten over dit hormoon: leptine.

[plaats hier je affiliate link]

Dit hormoon zorgt ervoor hoe wij honger beleven.

Wat gebeurt er als je er teveel van hebt?

Of te weinig?

Heeft afvallen dan nog wel nut?

Je leest het allemaal op deze pagina.

Let op: zonder een gezonde leptinespiegel is afvallen,

haast onmogelijk.

Klik hier om meer te lezen over het hormoon dat je dik maakt

[plaats hier je affiliate link]

Met hartelijke groet,

Ria Kamelle

Mail # 3: Onderwerp: {voornaam}, Ken Jij De Nr. 1 Dikmaker?

Beste {voornaam},

Als je gewicht wilt verliezen,

dan hoor je vaak het advies:

"Probeer te stoppen met snoepen

en vet te eten. Dan val je vanzelf af".

Dat is een halve waarheid.

Gezonde vetten zijn een goede energiebron.

Door een tekort krijg je behoefte aan suiker.

Of op alles wat op suiker lijkt...

Naast suiker en vet is er nog een andere

energieleverancier, namelijk:

… koolhydraten.

Je hebt ze in 2 soorten:

1.) Langzame koolhydraten

2.) Snelle koolhydraten

Van beide krijgen we overigens teveel binnen.

Meer er is één die dezelfde werking heeft,

als suiker op je lichaam.

Welke van de 2 kun je beter vermijden?

De snelle koolhydraten natuurlijk.

Door deze boosdoener hebben veel vrouwen,

een “overgangsbuikje” gekregen…

Ontdek hier wat je er tegen kunt doen.

[plaats hier je affiliate link]

Ik zal je er van alles over uitleggen.

Je leert ook dat er een ander hormoon is,

naast leptine dat ervoor zorgt dat

je vetcellen nog dikker worden.

Lees hier alles over leptine, hormonen en een

mooie slanke buik.

[plaats hier je affiliate link]

Met hartelijke groet,

Ria Kamelle

P.S.

Bekijk hier de resultaten van mijn nieuwe programma: Slank door de Overgang

[plaats hier je affiliate link]

Graphics

Header

E-boek

40 Vetverbrandende Groene Smoothies en Juices

Kledingadvies voor Vrouwen in de Overgang

Handige Maaltijdplanner en Boodschappenlijstjes

Waardevolle Updates

Zoekwoorden

buikvet

overgewicht

afvallen

overgang en afvallen

slank door de overgang

groene smoothies

hormoonhuishouding

dieet

dieetrecepten

fyto oestrogenen

gewichtsverlies

dieetplanner

leptine

buikspieroefeningen

calorieën tellen

voedingsconsulent

stofwisseling

ontbijt recepten

tussendoortje recepten

lunch recepten

desserts recepten

Contact

Aangepast promotiemateriaal nodig ?

Stuur even een mail naar: klantenservice@overgang.info

Vergeet niet jouw Paypro ID te vermelden ;-)